Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 05. 2016. 20:49   >>  20:31

PELEGRINI SAOPŠTIO

"Povlačim se ako ne dobijem dobru ponudu"

Čileanski fudbalski stručnjak i odlazeći trener Mančester sitija Manuel Pelegrini izjavio je da u slučaju da ne dobije interesantnu ponudu, planira da okonča trenersku karijeru.

Pelegrini je u razgovoru za britanski Gardijan govorio o karijeri, angažmanu u Mančester sitiju, ali i o planovima za budućnost. Inače, ugovor sa "građanima" Pelegriniju ističe 30. juna, nakon čega će ga preuzeti Španac Pep Gvardiola.

Pelegrini je podsjetio da je Gvardiola u januaru ove godine izjavio da dolazi u Englesku, što je, prema njemu, bio nepromišljen korak 45-godišnjeg Španca, prenosi Anadolija.

Dodaje da je ranije saznanje o dolasku Gvardiole u Siti uticalo na nastavak takmičenja i igru njegovog tima.

"Mediji su kasnije počeli da pišu - Gvardiola dolazi ovamo, Gvardiola dolazi u Arsenal, pa u Mančester. Mislim da to nije bilo fer prema menadžerima svih klubova", kazao je Pelegrini.

Upitan da prokomentariše narednu sezonu Premijer lige, u kojem će klubove iz Mančestera predvoditi Žoze Murinjo i Pep Gvardiola, Pelegrini je kazao: "Cijela Premijer liga će biti vrlo interesantna. Može se ponovo desiti ono što se desilo ove godine sa Lesterom, ali to nije normalno."

Kada je u pitanju nastavak njegove karijere, iako već postoje neka interesovanja za njega u Evertonu, Pelegrini je rekao:

"Ako ne budem imao nekih zaista ozbiljnih opcija, ja ću se povući. To može biti za sada, do decembra, na godinu ili zauvijek. Naravno, dobru ponudu ne bih propustio, jer one me drže u životu."

Čileanac je ranije trenirao brojne klubove, a među njima su San Lorenzo, River Plata, Viljareal, Real Madrid i Malaga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније