Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

28. 06. 2016. 11:18 >> 10:59

KVALIFIKACIJE ZA LE

Vukotić: Vjerujem u pozitivan rezultat

Budućnost je doputovala u Skoplje sa namjerom da napravi veliki korak ka plasmanu u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Uoči večerašnjeg duela na nacionalnoj areni "Filip II" po ukusu "plavih" bila bi svaka pobjeda ili remi protiv Rabotničkog, što bi ostavilo realnu nadu u prolaz nakon revenša za devet dana pod Goricom.

Vukotić razmišlja optimistički i pokušaće da ostvari nešto što je izgledalo gotovo nemoguće na dan prozivke za novu sezonu.

"Razmišljamo kao da smo imali idealne uslove za rad, iako je stvarnost drugačija. Sve vrijeme trenirali smo u Podgorici na vještačkoj travi, odigrali jednu od planirane tri prijateljske utakmice. U međuvremenu smo ostali bez dosta fudbalera, a neki od njih trebali su da budu okosnica tima. Ostali smo i bez nekih momaka koje nijesmo planirali da izgubimo za Evropu. To sada ne možemo da promijenimo i naše je da odigramo najbolje što možemo. Vjerujem da će nam to donijeti pozitivan rezultat uoči revanša. Pod tim podrazumijevam pobjedu ili remi", rekao je Vukotić za Arenu.

Stadion: Filip II Makedonski. Kapacitet: 33.000. Sudija: Zbinjek Proske (Češka). Početak: 18 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније