Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 05. 2013. 20:42 >> 20:42

PONOSAN

Vidić: Bila je čast igrati za Fergusona

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić izjavio je da je ponosan na titulu koju je njegov tim osvojio ove sezone u Premijer ligi. Vidić je rekao da se osvajanje titule poklopilo sa odlaskom Aleska Fergusona u penziju nakon 26 godina na klupi „đavola“

„Ponosan sam što igram za ovaj klub i sa ovim igračima, kao i za Fergusona. Proveo sam sedam odličnih godina u klubu, imali smo toliko uspjeha, a ponovo smo to uradili i ove godine, tako da sam mnogo ponosan“,  rekao je Vidić za klupsku televiziju.

On je kazao da je čak 20 igrača postiglo golove za Junajted u tek završenoj  sezoni, što je, kako je rekao, neverovatno.

„To pokazuje koliko je dobra atmosfera u timu i koliko smo radili da bismo osvojili titulu. Ovo je bio veliki povratak nakon prošle sezone. Zaslužili smo da osvojimo prvenstvo“, kazao je Vidić.

Bivši reprezentativac Srbije kazao je i da je bilo veliko zadovoljstvo raditi sa Aleksom Fergusonom.

„On je veliki čovjek, koji je uvijek vodio računa o svojim igračima. On vjeruje u njih i zato igrači vole da igraju za njega. Zadovoljstvo je igrati za ovaj klub i takvog trenera“,  istakao je Vidić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније