Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

29. 06. 2016. 17:14 >> 18:19
2

VOJVODINA FAVORIT

Drašković: Cilj da ne primimo gol

Fudbaleri Bokelja sjutra će protiv novosadske Vojvodine u Petrovcu odigrati prvi meč u Evropi u istoriji kluba. Trener Kotorana Slobodan Drašković je istakao da je ekipa svjesna odgovornosti koje donosi igranje u Evropi i da će dati sve od sebe da prođe u drugo kolo.

“Ovo je za nas istorijski susret. Bokelj u svom višedecenijskom trajanju prvi put igra jednu zvaničnu utakmicu evropskih takmičenja. Ponosni smo na to ,ali i svjesni odgovornosti i obaveze koja nas očekuje. Po saznanju ko nam je protivnik uradili smo jaki skauting igre i sastava Vojvodine, uočili njihove brojne pozitivne osobine, ali i neke mane. Naš zadatak je da te mane iskoristimo, a da ih onemogućimo u onom dijelu u kojem su jako dobri. Igrači su spremni da daju sve od sebe, a cilj nam je da ne primimo gol”, rekao je Drašković.

Kapiten Ognjanović je poručio da se neće predati iako je, kako je rekao, Vojvodina blagi favorit.

“Iza sebe smo ostavili jednu sjajnu sezonu u kojoj smo ostvarili istorijski uspjeh i sada je pred nama obaveza da to i potvrdimo. Većini naših momaka ovo je prvi put da igraju Evropu, te zato smatram da zbog sebe, grada i kluba moraju pokazati da posjeduju kvalitet i da svi oni uspjesi iz prošle sezone na domaćoj sceni nijesu bili slučajnost“, rekao je Ognjanović je podsjetio i na činjenicu da je kao igrač Partizana i Smederava imao izuzetno pozitivan skor sa Vojvodinom i dodao:

"Pa zašto ne bi bilo tako i sada“, zaključio je 38-godišnji kapiten Bokelja.

Trener Drašković je takođe podsjetio na jednu lijepu tradiciju vezanu za teren u Petrovcu naglasivši da stadion „Pod Malim brdom“ nije slučajno izabran, jer Bokelj na ovom stadionu nije izgubio posljednjih pet utakmica.

Na kraju Drašković je saopštio imena jedanaestorice koji će istrčati na teren u Petrovcu: Mijatović, Mladenović, Bogdanović, Ognjanović, Todorović, Zlatičanin,Tomić, Pepić, Matanović, Djenić Vučinić.

Na zakazanoj Press konferenciji nije bilo predstavnika Vojvodine koji su ranije otkazali susret sa novinarima,  jer im nije odgovarao termin iako su stigli u Crnu Goru. Susret u Petrovcu biće odigran sjutra sa početkom u 17 i 30.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније