Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Beta ]

01. 07. 2016. 11:56 >> 11:38

TREĆE POJAČANJE

Nolito prešao u Siti

Dosadašnji fudbaler Selte Nolito potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Mančester Sitijem, saopštio je danas engleski klub.

 

Nolito, koji je odigrao sve četiri utakmice za reprezentaciju Španije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, odigrao je 103 utakmice i postigao 39 gola za Seltu, otkako je 2013. godine došao iz Benfike. Igrao je još za Granadu i Barselonu.

"Uradiću sve što trener bude tražio i pokušaću da ponovim dobru formu koju sam prikazivao u prethodnim klubovima. Igraću kao što uvijek igram i nadam se da ću pomoći Mančester Sitiju da pobjeđuje", rekao je dvadesetdevetogodišnji Nolito za klupski sajt.

Nolito je treće pojačanje novog trenera Sitija Pepa Gvardiole, poslije Arona Muja iz Melburn Sitija i Ilkaja Gundogana iz Borusije iz Dortmunda.

"Mislim da je Pep Gvardiola jedan od najboljih trenera na svijetu. Zna mnogo o fudbalu, pomoći će mi da napredujem i siguran sam da će iz mene izvući najbolje", rekao je Nolito.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније