Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 05. 2013. 10:38 >> 10:41

PONUDA IZ SNOVA

PSŽ za Runija 45 miliona €

Pari Sen Žermen planira da na početku prelaznog roka uputiti ponudu, Mančester Junajtedu za Vejna Runija, koja se teško odbija.

Runi je demantovao riječi Ser Aleksa Fergusona da želi da napusti „đavole“, međutim, čini se da u klubu žele da ga prodaju. Novi menadžer Junajteda Dejvid Mojes se nije oglašavao, ali kako sada stvari stoje Runi bi lako mogao da se preseli u „Grad svjetlosti“.

Parižani planiraju da za njega pošalju ponudu od 45 miliona eura što bi sigurno Junajted prihvatio, jer ne žele da završi u Engleskoj. Runi bi sigurno dobio novac koji ima sada, vjerovatno i koji milion pride i tako postao jedan od najplaćenijih igrača na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније