Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Anadolija ]

01. 07. 2016. 19:01   >>  18:41

NOVI UGOVOR

Nejmar u Barsi još pet godina

Brazilski napadač Nejmar ostaće u redovima Barselone nakon što je potpisao petogodišnji ugovor sa katalonskim klubom.

 

U novom ugovoru je povećana i klauzula za njegovo puštanje, koja sada iznosi 200 miliona eura u prvoj godini, zatim u drugoj raste na 222 miliona, dok za posljednje tri godine iznosi gotovo nevjerovatnih 250 miliona.

Ovog ljeta se pričalo o tome da su Mančester Junajted i PSŽ zainteresovani za njegovo dovođenje, ali je Barsa ovim potpisom novog ugovora stavila tačku na takve navode.

Nejmar je u Barcelonu došao iz brazilskog Santosa 2013. godine. Od tada je u svim takmičenjima odigrao 141 utakmicu i postigao 85 golova. Osvojio je po dva naslova šampiona Španije i pobjednika Kupa Kralja, te jednu Ligu šampiona u sezoni 2014/15. Za reprezentaciju Brazila nastupio je 70 puta i postigao 46 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније