Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 05. 2013. 14:25   >>  15:56

KOMISIJA FSCG

Budućnost-Lovćen službeno 0:3

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore odlučila je da se utakmica 31. kola Telekom 1.CFL, Budućnost-Lovćen, igrana 18. maja, registruje službenim rezultatom 3:0 u korist Lovćena. Ta utakmica je, zbog nereda koje su napravili "navijači" Budućnosti, prekinuta u 68. minutu, kod rezultata 2:1 za Lovćen.

Nakon ubacivanja stolica na teren sa sjeverne tribine, sudija je odlučio da prekine meč. On je tražio da se isprazni sjeverna tribina kako bi se meč nastavio.„Varvari“ su odbili da napuste stadion, a glavni sudija, Mileta Šćepanović, odlučio je da prekine meč.

Prije dva dana, Disciplinska komisija FSCG donijela je odluku kojom se zabranjuje prisustvo navijača FK „Budućnost“ na utakmicama kada Budućnost gostuje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније