Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 02. 2013. 17:33 >> 17:31

DŽOKER

Le Fondre igrač mjeseca za 85 minuta

Miljenik navijača Redinga Adam Le Fondre obilježio je mjesec januar u Premijer ligi, iako je na terenu proveo samo 85 minuta! Čak nijednom nije ni bio starter.

Ipak, to mu nije smetalo da bude ključni čovjek u uspjesima ekipe koja se bori za opstanak .Postigao je  dva gola protiv Njukasla za preokret  i pobjedu u gostima sa 2:1.Isti učinak ostvario je i u meču sa Čelsijem.

 Zahvaljujući njemu Reding je izašao iz opasne zone.

„Fantastičan je osjećaj dobiti nagradu za najboljeg igrača mjeseca. Želim da i do kraja sezone igram u istom ritmu i nadam se da će to biti dovoljno da ostanemo u ligi“, rekao je Le Fondre.

Za još veću radost u Redingu, pobrinuo se menadžer tog kluba Brajan Mekdermot, koji je proglašen za menadžera mjeseca. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније