Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

20. 07. 2016. 12:37 >> 12:17

VUKOTIĆ PORUČIO

Kvalitet na strani Genka, ali imamo šanse

Fudbaleri podgoričke Budućnosti ugostiće sjutra veče na stadionu pod Goricom belgijski Genk, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Genk u Podgoricu stiže s prednošću od dva gola iz prvog meča, ali u taboru Budućnosti vjeruju da ta prednost nije nedostižna.

Budućnost je prošlog četvrtka odigrala dobru utakmicu u Belgiji, iako rezultat govori drugačije. Poraz od 0:2 jeste visok, ali ne i nedostižan, uvjerava trener FK Budućnost, Miodrag Vukotić.

"Šanse uvijek postoji. Posebno nakon meča koji smo odigrali u Belgiji, vidjeli smo da možemo da igramo protiv ove ekipe. Kada pogledamo statistiku, gdje je posjed bio skoro ujednačen, da smo imali tri kornera više, da smo oštećeni kod penala za belgijski tim. Kada se sve to uzme u obzir, šanse postoje, igrači vjeruju da se može stići ova prednost", kazao je na Vukotić, prenosi Agencija Anadolija.

On ističe da je kvalitet na strani Genka.

"Imaju Bejla, koji igra po lijevoj strani, najbolji je mladi igrač u Belgiji. Takođe, imaju još brzih igrača u samom špicu. Moramo da budemo obazrivi, da ne primimo gol. Ukoliko bi postigli jedan gol do poluvremena, onda su šanse otvorene da možemo stići rezultat iz prvog meča", kazao je šef stručnog štaba Podgoričana.

Najavio je promjene u timu, ali i pozvao publiku da dođe u što većem broju.

"Biće promjena, igraćemo ofanzivnije, i biće jedna ili dvije rotacije u timu. Goran Vujović je u protokolu za meč, a nakon večerašnjeg treninga odlučiću da li će biti spreman za početak utakmice. Očekujemo više publike, ovi momci su zaslužili podršku. Pokazali smo da igramo fudbal za gol više", kazao je Vukotić.

Meč FK Budućnost - Genk na programu je sjutra od 20 sati i 45 minuta na Gradskom stadionu u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније