Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 05. 2013. 22:55 >> 22:55

PORUKA

De Rosi: Navijači, na derbi bez noževa

Zamjenik kapitena Rome Daniele De Rosi apelovao je na navijače oba rimska kluba da se suzdrže od nasilja u nedjelju kada je zakazan sudar Rome i Lacija u finalu kupa Italije.

Gotovo pred svaki gradski derbi dolazi do sukoba u kojima nekoliko osoba bude teže ili lakše povrijeđeno.

„Tradicija“ je nastavljena i u prethodnom duelu u okviru Serije A, početkom aprila, kada su se dogodili veliki neredi na rimskim ulicama prije početka meča, a  izbodeno je i nekoliko izgrednika.

„Očekuje nas istinski spektakl. Mnogo ljudi želi da bude dio njega u nadi da će slaviti pobjedu svog kluba, ali svi oni koji budu željeli da dođu na stadion, neka oružje i noževe ostave kod kuće. Mi na terenu moramo dati primjer svima i biti prvi koji neće pretjerati u borbi, jer osjećamo odgovornost da ne rasplamsavamo emocije navijača“,  poručio je De Rosi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније