Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: O.Z. [ tanjug.rs ]

23. 07. 2016. 13:27 >> 13:10

POBJEDNIK IDE U LŠ

Kokeza: Regionalna liga možda od 2018.

Regionalna liga sa prostora bivše Jugolasvije mogla bi da počne 2018. godine godine, izjavio je predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

On je, gostujući na televiziji Arenasport, rekao da postoji koncept koji je podržala Evropska fudbalska unija.

"Ideja je da se igra paralelno sa domaćim takmičenjem, a održavalo bi se između februara i maja. Same nagrade ne bi bile male, već bi bile veoma značajne i imale bi velikog uticaja na budžete svih klubova", rekao je Kokeza.

Prvi čovjek srpskog fudbala izjavio je da bi šampion tog takmičenja prihodovao oko 2,5 miliona eura, kao i da bi prvih osam ili devet timova zaradilo najmanje 700.000 eura.

"Mislim da sam dobro zapamtio brojke", poručio je Kokeza.

Šampion bi imao prohodnost u Ligu šampiona, dok je plan da iz Srbije i Hrvatske učestvuju četiri kluba, Bosna i Hercegovina imala bi dva predstavnika, a Crna Gora, Makedonija i Slovenija jednog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније