Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2016. 11:47 >> 11:33

PRAVI MJESTA ZA POGBU

Murinjo prodaje trojac plaćen 100 miliona

Žoze Murinjo polako slaže tim za predstojeću sezonu, a za neke fudbalere neće biti mjesta na "Old Trafordu".

Nova sezone engleskog šampoinata počinje za manje od mjesec, u koju će Mančester junajted ući sa dosta izmijenjenim stastavom.

Najveća Murinjova želja je Pol Pogba iz Juventusa, a da bi napravio mjesta za njega, Murinjo će se odreći trjojice igrača, pišu engleski mediji.

Portugalac će prodati trojicu fudbalera koje je njegov prethodnik Luj van Gal doveo na "Old Traford", koji su plaćeni skoro 100 miliona eura.

Riječ je o Huanu Mati, s kojim Murinjo nije imao dobar odnos ni u Čelsiju, te Memfis Depaj i Bastijan Švajnštajger koji su u Junajtedu podbacili i imali sezonu za zaborav.

Zainteresovanih klubova će sigurno biti, posebno za Matu koji je u najboljim igračkim godinama (28) i koji je u očajnom Junajtedu prošle sezone bio ponajbolji igrač.

Murinjo je već dove dvojicu igrača. Potrošio je 80 miliona na dolazak veziste Dortmunda Henrika Mkhitarijana i mladog defanzivca Erika Bejli iz Viljereala, a bez odštete je, doduše za astronmsku platu, stigao Zlatan Ibrahimović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније