Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 05. 2013. 12:18   >>  12:30

MOŽE DA IDE

Santos odobrio odlazak Nejmara

Brazilski Santos pristao je da proda najveću zvijezdu tima Nejmara u predstojećem prelaznom roku.

"Suočeni sa činjenicom da Nejmar ima ogroman potencijal, uz ugovor kakav ima i ponude koje svakodnevno stižu, odlučili smo da ga prodamo. Sačekaćemo odluku samog igrača i njegovog oca da donesu konačnu odluku u koji klub će preći", saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.



Brazilski mediji, pozivajući se na izvore iz Santosa, navode da je uprava pristala da ga proida "jednom od dva kluba", a može se pretpostaviti da se radi o Barseloni i Realu, čije su delegacije boravile prošle nedjelje u Brazilu.

Ostaje da se vidi u narednim danima gdje će jedan od najtalentovanijih svjetskih fudbalera nastaviti karijeru. Očekuje se da Santos na njegovom transferu zaradi između 60 i 70 miliona eura.

"Srećan sam zbog interesovanja, to me čini srećnim, ali u ovom trenutku želim samo da se vratim kući jer me čeka mama", rekao je Nejmar za brazilske medije.

Talentovani napadač je pažnju svjetske javnosti privukao 2011. kao 19-godišnjak, kada je bio najzaslužniji za trijumf Santosa u Kopa Libertadores. Godinu dana kasnije igrao je protiv Barselone i Lionela Mesija u finalu Svjetskog klupskog prvenstva.

Nejmar je ove godine odigrao 17 utakmica i postigao 13 golova za ekipu Santosa.

U dresu reprezentacije Brazila do sada je odigrao 31 utakmicu i zabilježio 19 pogodaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније