Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 07. 2016. 23:33 >> 23:20

ŽELI U PRVI TIM

Nolito: U Siti zbog Gvardiole

Španski fudbaler Nolito rekao je da je izabrao Mančester siti prije Barselone zbog šanse da radi sa Pepom Gvardiolom, ali i zbog nastupa u prvom timu.

Poslije sjajnih nastupa u Selti prošle sezone, mediji u Španiji navodili su da će se Nolito vratiti u Barselonu i biti zamjenik napadačkom triju "MSN", ali je napadač ipak odlučio da pređe u Siti.

"Istina je da sam uživao radeći sa njim u Barseloni, čak i ako nije toga vremenski bilo mnogo. To je razlog što sam došao ovdje, ali ne i jedini. Siti ima sjajan tim, ovo je sjajan projekat. Prošle godine su došli do polufinala Lige šampiona. Probaću da ostvarim velike stvari u ovom klubu", rekao je Nolito za Gardijan.

On je rekao i da je razgovarao sa svojom porodicom o tome što će igra u prvoj postavi.

"Mislio sam da je ovo najbolja odluka za mene i moju karijeru. Došao sam u Premijer ligu da igram za Siti pod Pepom Gvardiolom, koji će me staviti u prvi tim. Veoma sam srećan odlukom koju sam donio. Pričao sam i sa Davidom Silvom, koji mi je rekao dobre stvari o klubu, a konsultovao sam se i sa porodicom i sa agentom", rekao je Nolito.

Ovaj 30-godišnjak proveo je ukupno tri godine u Barseloni, ali samo jednu u prvom timu. Iz tog kluba je otišao u Benfiku, a proveo je i neko vrijeme na pozajmici u Granadi.

"Imao sam sreće da pomalo igram sa Lionelom Mesijem, ali ono što želim u životu je da uživam u svom fudbalu, igram fudbal i budem srećan. Barseloni želim sve najbolje. Ponosan sam zbog toga što su se interesovali za mene, ali sada sam ovdje i mislim da sam donio najbolju odluku", rekao je Nolito.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније