Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 07. 2016. 23:28   >>  23:09

LIČNI IZAZOV

Kavani: Nema pritiska zbog Ibrahimovića

Fudbaler Pari Sen Žarmena Edison Kavani rekao je da ne osjeća pritisak nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića i poručio da se raduje što će konačno igrati u samom špicu napada.

Kavani je od dolaska u Pari Sen Žarmen 2013. godine igrao na poziciji krilnog napadača, pošto je mjesto najisturenijeg bilo rezervisano za Zlatana Ibrahimovića, ali je Šveđanin nedavno pojačao Mančester Junajted i oslobodio prostor.

"Pritisak? Svaki igrač ima svoj način igre i ne osjećam pritisak. To je lični izazov za mene, da dam najviše od sebe, da osvajam titule, da postižem golove i opravdam očekivanja tima. To je suprotno od pritiska, jer je za mene čast da budem napadač PSŽ-a", rekao je Kavani za L"Ekip.

Urugvajski napadač je tokom karijere nastupao za urugvajski Danubio, Palermo i Napoli.

Do sada je za PSŽ upisao 148 nastupa, postigao je 81 gol i osvojio je tri šampionata, dva Kupa, tri Liga Kupa i dva Superkupa Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније