Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Tanjug ]

27. 07. 2016. 18:27 >> 18:08
1

BEZ SENTIMENTALNOSTI

De Laurentis: Juventus je igrao "prljavo"

Prvi čovjek Napolija Aurelio De Laurentis optužio je danas Juventus da je odigrao "prljavu" igru oko transfera Gonzala Iguaina, za kojeg je izjavio da je izdajnik.Juventus je aktivirao otkupnu klauzulu od 94 miliona eura i ostvario najveći transfer u istoriji italijanskog fudbala, dok je Argentinac postao najplaćeniji igrač Serije A sa godišnjom platom od 7,5 miliona eura.

"Shvatili smo da mnogo rizikijemo odlazak Iguaina poslije izjava njegovog brata, ali nijesmo ih ozbiljno shavatali jer smo mislili da neće otići na ovakav način iz kluba. Neki će možda misliti da je pretjerano reći, ali ova priča dobija pun smisao izdaje i nezahvalnosti", rekao je De Laurentis za Korijere delo Sport.

Kontroverzni predsjednik ističe da se Juventus nije ponašao fer u pregovorima, ali da želi da zatvori priču u "slučaju Iguain".

"Postajala je klauzula, ali je Juventus odigrao prljavu igru i tajno obavio medicinske preglede sa igračem. Očekivao sam da će se drugačije ponašati. Ipak, sve je to fudbal i sentimentalnosti nema mjesta", poručio je De Laurentis.

Iguain je tri sezone proveo u Napulju, bio ljubimac navijača i prvi strijelac tima, zbog čega je njegov prelazak u Juventus izazvao veliko nezadovoljsto u gradu pod Vezuvom. Ovaj 28-godišnji fudbaler je ranije igrao za River Platu i Real Madrid.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније