Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 07. 2016. 15:38   >>  15:24 1

IGRAĆE U KINI

Kristijan Vijeri se vraća fudbalu

Italijanski fudbaler Kristijan Vijeri najavio je danas povratak iz penzije i nastup za neki kineski klub u predstojećem periodu.

"Dobro jutro svima. Imam ogromnu vijest. Bobo se vratio. Odlučio sam da odem u Kinu da igram fudbal", napisao je 43-godišnji Vijeri na društvenim mrežama.

Vijeri ipak nije naveo u kom klubu će igrati, ali je dodao da će fizički biti spreman.

"Prije pet meseci sam imao 101 kilogram, a sada 91. Izgubio sam 10, ali moram još dva. Sa 89 kilograma biću spreman", naveo je on.

Mnogi misle da je u pitanju šala, pošto je od posljednje utakmice čuvenog napadača prošlo sedam godina.

Vijeri se penzionisao 2009. godine, poslije bogate karijere tokom koje je nastupao za brojne klubove poput Atletiko Madrida, Lacija, Intera i Fiorentine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније