Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. (Beta)

29. 07. 2016. 18:08 >> 17:54

"LAŽNA OSOBA ILI GLUMAC"

Laurentis: Iguain ne poštuje Napulj

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis ošto je odgovorio Gonsalo Iguainu, rekavši da ovaj fudbaler nema poštovanja prema Napulju. Iguain je u četvrtak na konferenciji za novinare kritički govorio o De Laurentisu, rekavši da je ovaj filmski producent glavni krivac što je prešao iz Napolija u Juventus za 90 miliona eura, i dodao da nije mogao da provede "još jedan minut" sa prvim čovjekom Napolitanaca.

"Pročitao sam šta je Iguain rekao na konferenciji za novinare Juventusa i želim da odgovorim samo na dio u kome kaže da sam ja glavni krivac što je riješio da im se priključi", naveo je De Laurentis u dugačkom odgovoru.

Predsjednik Napolija kazao je da je argentinski fudbaler "lažna osoba ili odličan glumac".

"Ako gospodina Iguaina toliko nervira moje prisustvo, zašto mu je trebalo toliko godina da to shvati, osim ako nije lažna osoba ili odličan glumac. Ne bih isključio mogućnost da je ovo drugo u pitanju, ja razumijem glumce. Provodili smo mnogo vremena zajedno, čak i nedavno. Uvjeravam vas da je Gonsalo uvijek bio vrlo miran i nije pokazivao znake netolerancije prema meni. To mogu da potvrde i ljudi koji su bili sa nama", kazao je De Laurentis.

"Kako to da nije pokazivao nijedan znak nestrpljenja prema meni kada smo prošle godine pregovarali o obnavljanju njegovog ugovora. Da ga je moje prisustvo toliko nerviralo, ne bi provodio sate sa mnom razgovarajući o novcu, o mnogo novca, sa velikim interesovanjem", navo je on.

Predsjednik Napolija optužio je i igračevog agenta.

"Ima li njegov agent bar malo srama kad može da kaže da tim u kome je Iguain igrao, koji mu je pomogao da postigne 38 golova u sezoni, nije dovoljno dobar", napisao je Laurentis.

On je svoje saopštenje završio slikovito.

"Pokušaj da objasni svoj odlazak tako što krivi mene je nepoštovanje prema ljudima Napulja. Da je Iguain čitao istoriju Napulja, otkrio bi da je ovaj grad jedini otjerao Naciste, čak i prije dolaska Amerikanaca. Ovaj grad je bio slobodan kada su oni došli. Ove ljude možeš da izdaš samo ako nemaš srama", napisao je Laurentis, uz dodatak blago vulgarnim rječnikom da ne treba sebi previše da dozvoljava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније