Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 05. 2013. 23:45   >>  23:45

NIJE BILO SNAGE

Klop: Stigao nas je umor

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop čestitao je Bajernu na pobjedi u finalu, ističući da je njegovu ekipu u meču za trofej stigao umor.

"Prvo moram da čestitam Bajernu na pobjedi. Poslije utakmice jednostavno morate da pokažete poštovanje prema konačnom rezultatu. Nijesam još uvijek imao priliku da posljednji pogodak na meču vidim na snimku, ali kako je tome prethodio slobodan udarac, bilo je već tada jasno da se nijesmo postavili u dobru formaciju. Utakmica je uveliko bila odmakla, a kako je iza nas jako naporna sezona, od 75. minuta to je bilo jako vidljivo na terenu. Pokazali smo večeras da nam je bilo mjesto u finalu. To nije najvažnija stvar, ali jeste važna", rekao je Klop.

Kapiten Borusije Dortmund Roman Vajdenfeler bio je ponosan na igru njegovog  tima u finalu Lige šampiona, iako su u borbi za trofej izgubili od Bajerna.

"Ponosni smo kako smo se suprotstavili Bajernu, prava utakmica. Odigrali smo dobro, ali to sad nije važno", bilo je sve što je rekao kapiten Borusije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније