Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V.

02. 08. 2016. 21:32   >>  03. 08. 2016. 21:47

DANDALK IZBACIO BATE

Rutina Dinama, Apoel i Plzenj se provukli

Fudbaleri Dinama iz Zagreba, APOEL-a i Viktorije Plzenj plasirali su se u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dinamo iz Zagreba je opet bio bolji od imenjaka iz Tbilisija. "Modri" su pobijedili u Gruziji 1:0 i ukupnim rezultatom 3:0 prošli u narednu fazu. Strijelac jedinog pogotka bio je Rog.

Apoel je protiv Rozenborga nadokandio poraz iz prvo meča (2:1) - Kiprani su slavili sa 3:0, a sva tri gola postigli su u nadoknadi vremena. Janiotas je u 91. minutu donio vođstvo Apoelu, a Norvežane su dokrajčili Vander u 96 i  De Vinsenti u 98. minutu.

Karabag i Plzenj su odigrali 1:1 u Azerbejdžanu, a češki tim je zahvaljući golu u gostima prošao u plej-of (u Češkoj je bilo 0:0).

Muarem je doveo domaćina u vođstvo, a prolaz Česima donio je Krmenčik golom pet minuta prije kraja.

Iznenađenje je napravio Dandalk, koji je eliminisao BATE Borisov. Domaćin je pobijedio 3:0 i tako nadoknadio poraz iz prvog meča u Bjelorusiji1:0.

MekMilan je doveo Dandalk u prednost u 44. minutu, da bi isti igrač duplirao prednost u 59. minutu.

Konačan rezultat postavio je Benson u 90. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније