Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 02. 2013. 20:41   >>  20:40

SVLAČIONICA

Ronaldo izgladio nesporazum sa Murinjom

U septembru prošle godine Ronaldo je izjavio da nije srećan u madridskom gigantu i da se ne slaže sa Murinjom, što je pokrenulo lavinu komentara o potencijalnim odlascima iz kluba.

"Ne znam šta će se desiti, mislim da će Murinjo ostati ovdje bar do kraja sezone, jer je trener koji želi da pobjeđuje, a predstoje nam veliki izazovi. Šta god odluči posle toga, to će biti najbolje za njega, igrače i klub", rekao je Ronaldo.

 Portugalac nije želio da otkrije šta je razlog nesporazuma sa zemljakom.

 "To je veoma lična stvar, nije bitno šta je u pitanju. Bitno je da je riješeno, sve je sada u redu. Šta se desi u svlačionici, ostaje u svlačionici", rekao je Ronaldo.

 Djevojka Ikera Kasiljasa Sara Karbonero objavila je da su igrači u lošim odnosima sa trenerom.

 "Nije u redu da i ja o tome pričam, nije ni vrijeme ni mjesto. Svako ima slobodu da kaže šta misli, moje je shvatanje da ne treba baš sve pričati", zaključio je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније