Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 02. 2013. 21:21   >>  21:21

POMAŽE MATIČNI KLUB

Ager oprostio dug Brondbiju

Defanzivac Liverpula i kapiten reprezentacije Danske Danijel Ager odbio je da uzme novac od Brondbija, zbog toga što se klub nalazi u teškom finansijskom stanju.

Brondbi od 2004. nije isplaćivao zarade brojnim igračima i zaposlenima, a jedan od njih je bio i Ager koji je iz poštovanja prema bivšem klubu odbio da prihvati naknadu za to.


"Klub je u problemima i potrebna mu je pomoć, a ja želim da pomognem. Neću tražiti novac, a nadam se da neće ni drugi igrači. Nikome neće biti dobro ako Brondbi ne bude u Prvoj ligi", rekao je Ager.

Brondbi je osnovan 1964. Godine, osvojio je deset titula šampiona Danske i devet trofeja Kupa, ali zbog velikih finansijskih problema je u drugom planu.

"Brondbi je važan klub, ne samo za fudbal, nego i za ljude u lokalnoj zajednici. To je ogromna organizacija sa velikom mrežom. To možete da vidite po broju ljudi koji dolaze na utakmice", rekao je Ager.

Brondbi je prije nekoliko dana izbjegao bankrot i izbacivanje iz elitnog ranga danskog fudbala, što su pozdravili i najveći rivali.

Sada klubu iz predgrađa Kopenhagena preostaje da se na terenu izbori za opstanak, jer se 13 kola prije kraja sezone nalazi na posljednjem mjestu sa 17 bodova, dva manje od Esbjerga koji je najbliži iz sigurne zone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније