Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

23. 08. 2016. 10:14 >> 18:21
1

LOŠ TEREN

Protiv Rumuna možda na drugoj lokaciji

Meč između Rumunije i Crne Gore na startu kvalifikacija za Mundijal 2018. godine, možda neće biti odigran u Klužu zbog veoma lošeg terena na stadionu "Kluž arena", objavili su lokalni mediji.

Problemi sa podlogom na stadionu izgrađenom 2011. počeli su nakon održavanja muzičkog festivala "Untold", kojem je prisustvovalo preko 60 hiljada posjetilaca. Zbog toga je moguća promjena lokacije odigravanja utakmice, iako je već prodato preko 20 hiljada ulaznica za meč koji se igra 4. seprembra, prenosi Arena.

Mnogo toga zavisiće od inspekcije koju će UEFA ovih dana poslati u Kluž, kako bi stekla uvid u stanje terena.

"Postoji mogućnost da dođe do promjene grada domaćina. Ne znamo da li je moguće oporaviti teren za manje od dvije sedmice i to može biti veliki problem", kazao je Florin Prunea, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Rumunije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније