Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

24. 08. 2016. 12:45 >> 12:25

RONALDO OCIJENIO

Prošla sezona najbolja u mojoj karijeri

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da mu je prošla sezona bila najbolja u karijeri, pošto je osvojio Ligu šampiona sa klubom i Evropsko prvenstva sa reprezentacijom Portugala.

"To je bila sezona u kojoj je bilo po malo od svega. Nijesmo dobro počeli, odnosno nijesmo počeli onako kako smo htjeli, ali na kraju se sve dobro završilo. Mislim da su se dolaskom Zidana u Real, mnoge stvari u ekipi popravile. Uspjeli smo da osvojimo Ligu šampiona, a ja sam bio najbolji strijelac, pa mi je to bila jedna od najboljih sezona u karijeri", rekao je Ronaldo za "World Soccer".

Ronaldo je jedan od kandidata za najboljeg igrača Evrope za prošlu sezonu, a nominovani su i njegov saigrač Garet Bejl i napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman.

"U pogledu osvajanja trofeja, prošla sezona je bila sigurno najbolja u mojoj karijeri. Poslije osvajanja Lige šampiona, osvajanjem Evropskog prvenstva sa Portugalom završio sam izuzetnu godinu. Što se tiče trofeja, nijesam imao bolju sezonu. Uspjeli smo da osvojimo dva najvažnija trofeja", zaključio je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније