Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2016. 22:05 >> 21:46

ITALIJA

Minut ćutanja za poginule u zemljotresu

Prije početka predstojećih utakmica u italijanskim fudbalskim ligama biće održan minut ćutanja za poginule u zemljotresu koji je u noći između utorka i srijede pogodio centralni dio zemlje.

U saopštenju Fudbalskog saveza Italije navodi se da će sve reprezentativne selekcije u predstojećim utakmicama nositi crni flor, "u znak solidarnosti u vrijeme velikog bola za cijelu zemlju", prenosi Beta.

Italijanska služba civilne zaštite saopštila je da je najmanje 37 ljudi poginulo u zemljotresu.

Utakmice Serije A i Serije B igraće se u subotu i nedjelju, a reprezentacija Italije igraće 1. septembra u Bariju prijateljsku utakmicu sa Francuskom.

Zemljotres magnitude 6,2 pogodio je centralnu Italiju i do temelja porušio zgrade u nekoliko gradova dok su stanovnici spavali.

Poslije prvog udara zabilježeno je 39 potresa magnitute i do 5,1.

Epicentar je bio 10 kilometara jugoistočno od grada Norče i 150 kilometara sjeveroistočno od Rima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније