Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

26. 08. 2016. 11:57 >> 11:42

RONALDOVA ŽELJA

"Završiću karijeru u Realu u 41. godini"

Najbolji fudbaler Evrope Kristijano Ronaldo izjavio je da bi volio da igra do 41. godine i završi karijeru u dresu madridskog Reala.

"Igram u najboljem timu na svijetu i u njemu želim da završim karijeru u 41. godini. Normalno je da sa aktivnim igranjem hoću da prestanem u Realu jer je najbolji. Namjera mi je da produžim ugovor sa klubom koji volim. Hoću da igram na istom nivou kao do sada i naporno radim na tome", rekao je Ronaldo, a prenosi Tanjug.

Portuglac je juče izabran za najboljeg igrača Starog kontinenta u minuloj sezoni, nakon što je sa Realom osvojio Ligu šampiona i sa reprezentacijom titulu prvaka Evrope, a pobijedio je u konkurenciji saigrača Gereta Bejla i Antoana Grizmana iz Atletiko Madrida.

Ronaldo je drugi put dobio pomenutu nagradu, pošto je bio najbolji i 2014. godine, u izboru 55 novinara iz isto toliko zemalja članica UEFA.

Nakon što mu je u Monaku uručena nagrada, Portugalac je kazao da vjeruje da Real može odbraniti trofej u Ligi šampiona, što nijedna ekipa do sada nije uspjela. On smatra da sa reprezentacijom Portugala i u budućnosti može praviti vrhunske rezultate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније