Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

26. 08. 2016. 14:31   >>  14:11 1

POZAJMICA DOGOVORENA?

Ostalo samo da Joveta dogovori platu

Crnogorski napadač Stevan Jovetić na korak je od povrataka na "Artemio Franki", javljaju italijanski mediji. Samo detalji a dijele od toga da ponovo obuče dres Fiorentine.

Jovetić se nije snašao na "Meaci", ddijelom zbog povveda dijelom zbog odnosa sa trenerom Robertom Manćinijem, pa ga Inter u posljednjim danima prelaznog roka šalje na pozajmicu u Fiorentinu, u kojoj je crnogorski reprezentativac odigrao najbolje partije u karijeri.

"Korijere delo sport" navodi da je "Viola" već pristala da plati pola miliona eura za jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom da mogu otkupiti Jovetićev ugovor narednog ljeta.

Jovetu detalji dijele od povrataka u Firencu. On je godišnje zarađivao skoro pet miliona eura u Interu, sa kojim ima ugovor do 2019. godine, a Fiorentina je spremna da mu da platu od tri miliona.

Jovetić je za upisao 26 nastupa za Inter u Seriji A, a postigao je samo šest golova, dok se na dbva meča u Kupu Italje jednom upisao u strijelce,

Za Fiorentinu je odigrao 134 utakmice u italijanskom prvenstvu i postigao 35 golova, a u Ligi šampiona pet puta je bio strijelac za "ljubičaste".

Jovetić je u Inter stigao na pozajmicu iz Mančester sitija prošlog ljeta za 2,5 miliona eura, ali uz važnu klauzulu - ako bi odigrao prvi minutu u ovoj sezoni aktivirala bi se klauzula prema kojoj bi Inter bio obavezan da ga otkupi od "Građana" za 14 i po miliona eura. Zbog toga popularni Jo-Jo nije igrao u prvom kolu Serije A protiv Kjeva.

"Nerio-azuri" su htjeli da prodaju Jovetića za 14 i po miliona eura, kako bi obezbijedio novac za nove transfere, ali čini se da je pozajmica izglednija opcija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније