Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Tanjug, Objavio: I. P. ]

27. 08. 2016. 13:18   >>  12:59

SIMEONE O ASOVIMA

Grizman je ipak bio najbolji

Trener Atletiko Madrida, Dijego Simeone, rekao da je Antoan Grizman po njegovom mišljenju bio najbolji fudbaler Evrope u prošloj sezoni.

Simeone tvrdi da je Francuz zaslužio nagradu, iako je ona otišla u ruke Kristijanu Ronaldu.

"Čestitam Ronaldu, na timskom i individualnom kvalitetu, osvojio je EURO i Ligu šampiona, ali smatram da je Grizman apsolutno bio najbolji. Liga šampiona je veoma jako takmičenje sa mnogo snažnih timova, a Bajern, koji smo mi eliminisali, je najjači. Atletiko je igrao protiv znatno težih protivnika, a Grizman je baš protiv njih bio sjajan", rekao je Simone, a prenosi španski As. 

Upravo su Ronaldove ekipe bile bolje od onih za koje igra Grizman, prvo je Real u finalu Lige šampiona slavio poslije penala protiv Atletika, a potom je Portugal u borbi za titulu prvaka Evrope savladao Francusku u produžecima. 

Na sve to je Ronaldo postigao odlučujući gol u penal seriji u finalu Ligu šampiona, dok je Francuz promašio isti u regularnom toku. 

Ronaldo je u četvrtak na svečanosti u Monte Karlu drugi put izabran za najboljeg fudbalera Evrope u izboru novinara članica UEFA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније