Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

27. 08. 2016. 18:54 >> 18:38

PREMIJER LIGA

Lesteru prvi trijumf, Čelsi maksimalan

Fudbaleri Lestera, šampioni Engleske, ostvarili su danas prvu pobjedu u sezoni, pošto su na svom terenu pobijedili Svonsi sa 2:1 u trećem kolu Premijer lige.

Ekipa Klaudija Ranijerija je do trijumfa došla golovima Džejmija Vardija u 32. minutu i Veslija Morgana u 52. Strijelac jedinog pogotka za Svonsi bio je Liroj Fer u 80. minutu.

Lester je u 56. minutu iz jedanaesterca mogao da dođe do trećeg gola, ali je Lukaš Fabijanski odbranio udarac Rijada Mahreza.

"Lisice" poslije tri odigrane utakmice zauzimaju deveto mjesto sa četiri boda, dok je Svonsi 15. sa tri.

Čelsi je na svom terenu sa 3:0 pobijedio Barnli i tako nastavio seriju dobrih rezultata na početku sezone.

Golove za ekipu Antonija Kontea postigli su Eden Azar u devetom, Vilijan u 41. i Viktor Mozes u 89. minutu.

"Plavci" imaju maksimalan učinak poslije tri odigrane utakmice. Barnli je 12. na tabeli Premijer lige s tri boda.

Londonski Arsenal je u gostima sa 3:1 pobijedio Votford, te tako ostvario prvi trijumf u sezoni. "Tobdžije" su do vođstva stigle u devetom minutu pogotkom Santija Kazorle iz jedanaesterca, da bi Aleksis Sančes u 40. povisio na 2:0.

Njemački fudbaler Mesut Ozil je u prvom minutu sudijske nadoknade vremena postigao trći gol za Arsenal i praktično riješio utakmicu već u prvom poluvremenu.

Votford je u drugom dijelu meča bio nešto agresivniji, te je do jedinog gola na utakmici došao u 56. minutu, a strijelac je bio Roberto Pereira.

Arsenal na tabeli Premijer lige zauzima sedmo mjesto s četiri boda, dok je Votford 18. s jednim.

U ostalim mečevima Everton je sa 1:0 pobijedio Stouk, dok su utakmice Sautempton - Sanderlend i Kristal Palas - Bornmut završene neriješeno - 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније