Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 08. 2016. 17:28 >> 17:09

PREDSTAVLJANJE DANAS

Žoao Mario potpisao za Inter

Dosadašnji fudbaler Sportinga iz Lisabona Žoao Mario potpisao je ugovor sa Interom, saopštio je danas portugalski klub.

Kako se navodi, dvadesettrogodišnji fudbaler je u petak prošao ljekarske preglede i dogovorio se o ličnim uslovima sa upravom Intera.

"Postigli smo dogovor sa Interom o prodaji Marija za 45 miliona eura, od kojih će pet miliona zavisiti od njegovih nastupa. Klub želi Mariju mnogo sreće na ličnom i profesionalnom planu", navodi se u saopštenju Sportinga.

Mario je prošle sezone odigrao 45 utakmica za Sporting i postigao sedam golova. Do sada je odigrao 18 utakmica za reprezentaciju Portugala sa kojom je ovog ljeta osvojio Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

On će na stadionu "Đuzepe Meaca" danas biti predstavljen navijačima, prije utakmice koju od 18 časova Inter igra protiv Palerma.

"Zadovoljni smo što je Žoao Mario prešao u Inter. On je vrhunski igrač i pratili smo ga duže vrijeme. On će dodatno pojačati naš ionako jak tim", rekao je predsjednik Intera Erik Tohir.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније