Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 08. 2016. 23:07 >> 22:59

REMI ROME I KALJARIJA

Trijumf Đenove, Sasuola, Torina i Fiorentine

Fudbaleri Rome i Kaljarija odigrali su večeras neriješeno 2:2 u drugom kola italijanske Serije A, a pobjede su upisali Đenova, Sampdorija, Sasuolo, Torino, Fiorentina i Udineze.

Roma je, poslije pobjede nad Udinezeom od 4:0, upisala remi, pa je sa četiri boda peta na tabeli. Kaljariju je ovo prvi bod u novoj sezoni i trenutno je na 16. mjestu.

Prednost Romi donio je Dijego Peroti u šestom minutu, a na 2:0 povisio je Kevin Strotman u 46. minutu. Međutim, Kaljari je do kraja meča uspio da izjednači i osvoji bod. Prvo je Marko Borielo smanjio na 2:1 u 56. minutu, da bi Marko Sau dva minuta prije kraja utakmice postavio konačan rezultat.

Fudbaleri Sasuola su sa 2:1 pobijedili Peskaru i sa šest bodova su drugi na tabeli Serije A.

Golove za Sasuolo postigli su Greguar Defrel u 38. i Domeniko Berardi u 67. minutu, dok je jedni strijelac za Peskaru bio Rej Manaj u 81. minutu.

Šest bodova poslije prva dva kola imaju i Đenova, koja je večeras sa 3:1 pobijedila Krotone u gostima, kao i Sampdorija koja je sa 2:1 bila bolja od Atalante.

Torino je upisao prvu pobjedu u novoj sezoni, pošto je pobijedio Bolonju sa 5:1, uz tri gola Andree Belotija.

Prvi trijumf zabilježila je i Fiorentina, koja je sa 1:0 savladala Kjevo, a jedni gol na meču postigao je Karlos Sančes.

Fudbaleri Udinezea su na svom terenu pobijedili Empoli sa 2:0. I Udinezeu je ovo prva pobjeda u šampionatu, dok je Empoli i dalje bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније