Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

29. 08. 2016. 21:13   >>  21:04

POVRIJEĐEN

Mesi propušta mečeve reprezentacije?

Fudbaler Barselone Lionel Mesi bi zbog povreda mogao da propusti kvalifikacione utakmice Argentine protiv Urugvaja i Venecuele za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018.

Mesi je danas prošao medicinske testove kojima je otkriveno da ima problema sa zadnjom ložom, saopštila je danas Barselona. On će, kako se navodi, otputovati za Argentinu, ali još nije sigurno i da li će igrati na tim utakmicama.

"Njegovo prisustvo u tim utakmicama zavisiće od toga koliko se povreda razvija", navodi se u saopštenju Barselone.

Meč između Argentine i Urugvaja na programu je u subotu, a duel s Venecuelom 6. septembra.

Argentina je trenutno treća u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sa 11 bodova. Ispred Argentine na tabeli su Urugvaj i Ekvador sa po 13 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније