Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

30. 08. 2016. 17:40 >> 20:11

U ČETVRTAK BIRAJU PREDSJEDNIKA

Izabran novi bord direktora FK Budućnost

Vlasnik podgoričke firme Normal kompani, Žarko Burić, Vladimir Tomović, Miljan Perović, Dejan Feratović i Miroslav Adžić novi su članovi Odbora direktora Budućnosti, odlučeno je na Skupštini podgoričkog fudbalskog kluba.

Tomović je izvršni direktor Agencije za stanovanje Podgorice, Perović je direktor spuškog Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS), Adžić je advokat, a Feratović predstavnik sponzora, kompanije Bemax.

Navodi se da će u četvrtak biti održana konstitutivna sjednica Odbora direktora, na kojoj će biti izabran predsjednik tog tijela.

Najavljeno je da će biti izabran i novi izvšni direktor kluba.

Tako će podgorički klub dobiti upravu poslije više od godinu.

Budućnost ove sezone igra odlično u domaćem šampionatu i ima maksimalan učinak poslije pet kola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније