Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

01. 09. 2016. 20:52   >>  20:36

INTER OBJAVIO SPISAK

Jovetić ne igra u Ligi Evrope

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić neće igrati ove sezone za Inter u Ligi Evrope, saopštio je milanski klub.

"Crno-plavi" su objavili spisak igrača za Ligu Evrope na kojem se nalaze 22 igrača.  

Među njima, kako je ranije najavljivano, nema našeg Jovetića, ali i Žofrija Kondogbije, Žoaa Marija i Gabrijela Barbose.

Razlog je finansijski fer-plej koji Inter još nije stablizovao, pa je tako morao da žrtvuje pomenutu četvoricu, koja su najviše plaćena u prethodna dva prelazna roka.

Jovetić bi, međutim, mogao da nastupi u Ligi Evrope ukoliko Inter prođe grupu, jer će tada moći da sastavi novu listu registrovanih igrača u januaru 2017.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније