Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 05. 2013. 11:34 >> 11:36

MOJESOVA ŽELJA

Junajted pregovara o Fabregasu

Novi menadžer Mančester Junajteda Dejvid Mojes ranije je izrazio želju da dovede vezistu Barselone Fabregasa, a engleski mediji prenose da su pregovori oko tranfera već počeli.

Mediji već pišu o povartku Španca na ostvo, ali ne u London već u crveni dio Mančestera, gdje ga vide kao nasljednika Pola Skolsa, koji se povukao ove sezone.

Uprava Junajteda dala je Mojesu zeleno svjetlo za realizaciju transfera, a, kako pišu engleski mediji, pregovori između dva kluba su i zvanično započeti.

Fabregas u Barseloni nije imao sezonu kakvu je priželjkivao. Više je bio na klupi nego na terenu, zbog čega mu ni mjesto među jedanaestoricom španske reprezentacije nije zagarantovano.

Zbog svega toga, bivši kapiten Arsenala nije srećan u Kataloniji, a ostaje se da se vidi da li i on želi da se preseli u svlačionuicu rivala njegovog bivšeg kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније