Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 05. 2013. 12:21 >> 12:21

OĆE MANDŽUKIĆA

Borusija uzvraća Bajernu

Nakon što je minhenski Bajern objavio dolazak Marija Gecea, a u posljednje vrijeme sve je izvjesnije da će mu se pridružiti i Robet Levandovski, Borusija Dortmund sprema "kontranapad".

Prema pisanju njemačkih medija, Jirgen Klop želi u žuto-crnom dresu da vidi Marija Mandžukića i naturalizovanog Švajcarca Šaćirija.



Izgleda da su se u Dortmundu pomirili sa odlaskom sjajnog Poljaka, pa moraju da nađu adekvatnu zamjenu. Tek završena sezona bila je veoma uspješna za Mandžukića. Zbog njega je na klupu morao da sjedi Mariio Gomez, ali, kako pišu mediji, Hrvat nije po ukusu Pepa Gvardiole.

Mandžukiću, junaku ključnih Bajernovih utakmica, bitna je samo minutaža, koja dolaskom Levandovkog ne bi bila zagarantovana.

Što se tiče Šaćirija, on je zasigurno na izlaznim vratima kluba, pošto će se naći na trasfer listi.

Treba sačekati zvaniščno predstavljanje Gvardiole u Minhenu, pa će se vidjeti da li će doći do razmjene igrača između klubova rivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније