Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 05. 2013. 09:55 >> 09:55

SAVJET ZA KONTEA

Lipi: Juventusu treba vrhunski špic

Bivši trener „Stare dame“ smatra da je Juvenus na pragu da uđe u društvo najboljih evropskih ekipa, ali da mu za to treba napadač top klase.

Marćelo Lipi istakao je da je Juve pod Konteovom dirigentskom palicom na dobrom putu, ali da ga od najbolih timova Evrope razdvaja samo nedostatak vrhunskog napadača u rosteru.

Juve nije imao sreće što je naletio na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove godine bez premca u Evropi. Pokazali su najviše u svim segmentima igre. Za korak dalje u LŠ Juventusu je neophodan napadač top klase“, rekao je Lipi.

'Bjankoneri' će naredne sezone biti jači za Fernanda Ljorentea, ali je bivši selektor 'Azura' ovom izjavom sigurno mislio na neko još zvučnije ime.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније