Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ sportske.net ]

21. 09. 2016. 09:27 >> 09:10

GVARDIOLA IZRIČIT

Ture neće igrati dok se agent ne izvini

Pep Gvardiola je bio jasan, neće trpjeti izjave Tureovog agenta Dmitrija Seluka i dok se Ukrajinac ne izvini, Jaja Ture neće igrati za Siti.

 

"Neću da se izvinim, neka se Gvardiola izvini Jaji, Pelegriniju i Džou Hartu. Živim u slobodnoj zemlji, govorim šta ja hoću", iznio je svoje shvatanje demokratije Seluk.

Njega u Sitiju ne vole, često je svojim izjavama pravio probleme, poput one 2014. kada je odmah poslije osvajanja titule napao klub da Jaji nije čestitao rođendan.

Ali, sada je situacija ozbiljnija, upitan da li će Ture igrati protiv Svonsija u Liga kupu, Gvardiola je bio jasan.

"Nije u timu, nije u kombinaciji, žao mi je, dobar je momak, ali dok se njegov agent ne izvini, klubu i njegovim saigračima, neće biti u konkurenciji", kaže Gvardiola.

On je dodao da ne može da dopusti da Seluk, umjesto da njega pozove, ako mu nešto ne bude jasno, pravi konferencije za štampu svaki put kada mu se nešto ne dopada.

"Ja sam iz stare garde, možda je sada drugačije, ali takve su stvari bile neprihvatljive kada sam bio igrač. Ne mogu da zamislim da moj menadžer iz vremena kada sam bio na klupi u Barseloni saziva konferencije za štampu i vrijeđa Johana Krojfa. Možda su se vremena promijenila, ali moj princip je jasan i držaću se njega", dodao je Pep.

Seluk kaže da će Ture sačekati da mu ugovor istekne na kraju sezone.

"Od zime može da potpiše za drugi klub, biće slobodan", rekao je na kraju Seluk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније