Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V.

24. 09. 2016. 23:01 >> 22:40

NAPOLI RUTINSKI

Minimalac Juvea na Siciliji

Fudbaleri Juventusa pobijedili su Palermo u gostima 1:0, u prvom meču šestog kola italijanske Serije A.

Trenutak odluke dogodio se u 49. minutu, kada je Golaniđa postigao autogol.

Dani Alves je tukao sa oko 30 metara, lopta je na putu ka golu zakačila Goldaniđu i prevarila golmana Palerma. Juve je potom imao još nekoliko opasnih napada, da bi u posljednjih 15 minuta bio fokusiran na odbranu.

Palermo, ipak, nije uspio da stvori šansu, pa je šampion sačuvao pobjedu.

Juventus na čelu tabele ima pet pobjeda i 15 bodova, dok je Palermo zabilježio treći poraz i zauzima 16. poziciju sa pet bodova.

Napoli je rutinski savladao Kjevo na "San Paolu" 2:0. Oba gola su viđena su u prvih 45 minuta. Napoli je poveo u 24. minutu, kada je Gabijadini primio loptu od Kaljehona i pogodio dalji ugao golmana Kjeva .

Samo petnaest minuta kasnije Napolitanci su duplirali prednost.

Marek Hamšik je dobio loptu u kaznenom prostoru i topovskim šutem matirao golmana gostiju za 2:0. To je bio i konačan rezultat meča.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније