Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ beta,rtcg ]

25. 09. 2016. 22:48 >> 22:26

MINIMALAC SASUOLA

Kiks Intera, Lacio siguran, nula u Firenci

Fudbaleri Intera remizirali su sa Bolonjom 1:1, dok je Lacio pobijedio Empoli sa 2:0, u mečevima šestog kola italijanske Serije A.

Gosti su u Milanu vodili golom Matije Destra, a bod domaćinu donio je Ivan Perišić. Stevan Jovetić je meč odgledao sa klupe.

Strijelci za Lacio su bili Balde Keita i Senad Lulić. Lacio je peti na tabeli sa 10 bodova, koliko imaju i Roma, Kjevo i Bolonja.

Đenova je imala prednost od 1:0 protiv Peskare na svom terenu, ali je potom ostala sa dva igrača manje, zbog crvenih kartona Ednilsona i Gorana Pandeva, pa su gosti u finišu utakmice izjednačili preko Reja Manaja.

Sasuolo je golom Gregorija Defrela pobijedio Udineze sa 1:0.

Fiorentina i Milan su odigrali bez golova u Firenci, a oba tima su propustila veliki broj prilika.

Domaćin je, ipak, bio bliži pobjedi, jer je Josip Iličić u 23. minutu promašio penal (pogodio je stativu).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније