Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ beta ]

25. 09. 2016. 20:19 >> 20:00

KELN ZAUSTAVIO LAJPCIG

Hofenhajm nakon preokreta savladao Šalke

Fudbaleri Šalkea nastavili su sa lošim rezultatima na početku sezone, pošto su danas kao gosti izgubili od Hofenhajma i tako zabilježili i peti poraz u Bundesligi.

Šalke je poslije pet kola posljednji na tabeli bez boda.

Hofenhajm je pobijedio posle četiri vezana neriješena rezultata i deveti je na tabeli Bundeslige sa sedam bodova.

Šalke je dobro počeo utakmicu i poveo već u četvrtom minutu golom Maksima Čupo-Motinga. Ipak, Hofenhajm je preokrenuo do poluvremena, a strijelci su bili Andrej Kramarić u 17 i Lukas Rup u 41.

Fudbaleri Kelna i Lajpciga ostali su neporaženi ove sezone u Bundesligi, pošto su danas odigrali 1:1.

Ove dvije ekipe, šampion Bajern Minhen i Hofenhajm jedine su ekipe bez poraza ove sezone u Bundesligi.

Debitant u najvišem rangu takmičenja Lajpcig poveo je danas već u petom minutu golom Olivera Burka, a Keln je izjednačio 20 minuta kasnije pogotkom Juje Osakoa.

Keln je poslije prvih pet kola treći na tabeli sa 11 bodova, jednim manje od Borusije Dortmund i četiri manje od Bajerna. Lajpcig je sedmi sa devet bodova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније