Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Sport klub ]

28. 09. 2016. 11:50   >>  11:30

ŠIRER RAZOČARAN

Cio svijet nam se smije

Alan Širer, bivši napadač reprezentacije i Njukasla, nije krio razočaranje skandalom koji je naterao Sema Alerdajsa da poslije rekordno kratkih 67 dana napusti "gordi Albion".

 

Alerdajs je napustio klupu Engleske zbog skandala oko nuđenja savjeta kako kako da se "zaobiđu" pravila o transferima igrača.

On je u julu potpisao dvogodišnji ugovor sa Savezom kada je naslijedio Roja Hodžsona, a britanski mediji spekulišu da će ga na klupi reprezentacije zamijeniti Garet Sautgejt.

"Bijesan sam i tužan. Potresen sam pogrešnom procjenom čovjeka koji je rekao da mu je ovo posao iz snova", rekao je Širer. Skandal je otkrio "Telegraf".

FS Engleske je naredio istragu i novinari će im dostaviti sav materijal i kako stvari stoje, "veliki Sem" nije jedini uključen u skandal i ovo je samo početak lavine.

"Nevjerovatna i katastrofalna procjena Sema i njegovih savjetnika. Ljut sam zbog cijele situacije. Mislio sam da Engleska ne može da padne niže od onoga što se desilo na Evropskom prvenstvu (ispali u osmini finala od Islanda). A gdje smo sada? Čitav fudbalski svijet nam se smije", zaključio je Širer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније