Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Beta ]

29. 09. 2016. 10:54 >> 10:33

HASELBANK PORUČUJE

Nijesam dio korupcionaškog skandala

Trener fudbalera Kvins Park Rendžersa Džimi Flojd Haselbank "slomljen" je zbog najnovijeg snimka koji je objavio britanski Telegraf, tvrdi da je poptuno nevin i da nije dio korupcionaškog skandala, prenio je Skaj Sports.

 

Haselbank je navodno pregovarao o naknadi od 55.000 funti da na Dalekom istoku razgovara sa investitorima fiktivne firme, za koju je Telegraf naveo da je zainteresovana za učešće u transferima igrača.

Drugoligaški engleski fudbalski klub Kvins Park Rendžers obećao je temeljnu internu istragu i naveo da ima povjerenja  u svog trenera.

Izvor Skaj Sportsa naveo je da je Haselbank juče bio na ivici suza, pošto vjeruje da je snimak, koji je kako je rekao, "napravljen da bih ja izgledao loše", uništio sve za šta je radio u fudbalu.

Bivši fudbaler Čelsija, Kardifa i Atletiko Madrida rekao je da je pregovarao samo o tome da će biti plaćen da održi govor na Dalekom istoku i to na slobodan dan u klubu, kao i da nema kontrolu nad transferima, za koje su zaduženi direktor fudbala Les Ferdinand i uprava Kvins Park Rendžersa.

"Nijesam obećao ništa za uzvrat. Nijesam i ne bih preporučio prodaju nekog igrača za ličnu dobit", rekao je četrdesetčetvorogodišnji Haselbank.

Kako je naveo Skaj, advokati bivšeg holandskog reprezentativca utvrdjuju šta je štampao Telegraf, kako bi vidjeli da li ima osnova za tužbu. Haselbank je klubu dao sve poruke koje je dobio prilikom ugovaranja sastanka, jer vjeruje da će dokazati da je nevin.

Vjeruje se da je Haselbajnka tokom ljeta kontaktiralo više od 50 menadžera i da mu niko nije ponudio mito.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније