Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ CG-fudbal, RTCG ]

29. 09. 2016. 18:49 >> 18:33

ODBIJENA ŽALBA

FSCG: Zeti se oduzimaju tri boda

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Crne Gore odbila je žalbu FK Zeta, čime je potvrdila odluku Disciplinske komisije FSCG da se oduzimu tri boda klubu iz Golubovaca.

Odbijanjem žalbe prvoligaša iz Golubovaca, Komisija je potvrdila odluku Disciplinske komisije FSCG kojom je izrečena disciplinska mjera oduzimanje tri boda seniorskom timu FK Zeta, zbog nedozvoljenog ulaska Radojice Božovića, koji je isključen iz fudbalske organizacije.

Božović je ušao u službene prostorije na poluvremenu utakmice 3. kola Telekom 1. CFL između Zete i Grblja, gdje je vrijeđao pomoćnog sudiju utakmice Veselina Radunovića, čime je počinjen prekršaj iz člana 101 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније