Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.M.Lj.

01. 10. 2016. 13:41   >>  13:21

VAŽNIJE MU POBJEDE

Ibra odbio ponudu od 100 miliona

Fudbalski agent Mino Rajola otkrio je da je Zlatan Ibrahimović odbio ponudu od 100 milion eura iz Kine, prije nego što je potpisao za Mančester Junajted.

 

Švedski napadač je iz Pari Sen Žermena, ovog ljeta, došao na ‘Old Traford’, kao jedan od najvećih pojačanja u timu Žozea Murinja.

Ibrahimovića plata u Junajtedu je 200.000 funti nedjeljno, a njegov agent tvrdi da je mogao daleko više da zarađuje da je prihvatio ponudu iz Azije.

"Ibra je najbolji, odbio je ponudi od 100 miliona eura iz Kine. On neće novac, hoće pobjede”, izjavio je Raniola.

Italijanski agent kaže da je srećan što je uvijek imao fudbalere svjetske klase.

“Imao sam sreće. Uvek sam imao šampione: Zlatana Ibrahimović, Pavela Nedved, Maksvela, a sada Bleza Matuidija i Đunliđija Donarumu. Donaruma će biti bolji od Bufona”, rekao je Italijan.

Raniola je rekao da njegov klijent Mario Baloteli mora da se ugleda na Zlatana, ukoliko želi da dostigne svoj maksimum.

“Mario je fenomenalan, ali je Baloteli – šalim se. On je patio mnogo kao dijete, ali je uvijek bio 'težak'u glavi. Da razmišlja kao Ibrahimović, sa talentom koji posjeduje, mogao bi da osvoji i Zlatnu loptu”, zaključio je Raniola. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније