Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

10. 10. 2016. 19:03   >>  18:41

U SAD ILI DOMOVINU

Švajnštajger u januaru odlazi iz Junajteda

Fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger napustiće taj fudbalski klub u januaru, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako je naveo San, bivši njemački reprezentativac radi na vraćanju fizičke pripremljenosti uoči odlaska sa "Old Traforda".

Navodi se da bi Švajnštajger tokom januarskog prelaznog roka mogao da ode u jedan od američkih klubova, ali i da se vrati u Njemačku, poslije teških 18 mjeseci u Mančesteru.

Švajnštajger je prošlog jula iz Bajerna iz Minhena prešao u Mančester junajted, ali se, uz povrede, nije najbolje snašao u Engleskoj. Odigrao je ukupno 31 utakmicu i postigao gol.

Od dolaska trenera Žozea Murinja nije imao veliku minutažu, a portugalski trener ne računa na njega, pa 32-godišnji fudbaler trenira sa rezervnim timom Junajteda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније