Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 06. 2013. 21:09   >>  21:09

PRIMERA

Pobjeda Reala, zvižduci za Murinja

Real Madrid je pobjedom nad Osasusnom 4:2 na svom “Santijago Bernabeu” okončao očajnu sezonu, u kojoj je osvojio samo španski Superkup. Od Madriđana se oprostio portugalski stručnjak Žoze Murinjo, koji će naredne sezone najverovatnije predvoditi londonski Čelsi.

Poslije tri godine provedene na klupi "kraljevskog kluba", Portugalac je "spakovao" kofere, a na ispraćaju madridska publika ga je "častila" zvižducima.

To se dogodilo na samom početku, kada je "Specijalni" kročio na teren, opkoljen foto-reporterima, a zbog velike gužve koja je nastala sudija je bio primoran da na kratko prekine utakmicu.

Real je na poluvremenu vodio sa 2:0 golovima Gonzala Iguaina i Mikaela Esijena, a Osasuna je potom izjednačila preko Roberta Toresa i Alvara Sehuda.

Međutim, da „merengesi“ pobjedom završe prvenstvo i sezonu pobrinuli su se Karim Benzema i Hoze Kaljehon.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније