Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 06. 2013. 18:18 >> 18:18

IDE LI U PENZIJU

Hajnkes u utorak saopštava odluku

Trener Bajerna Jup Hajnkes rekao je da će u utorak saopštiti da li će nastaviti karijeru.

Bajern je sinoć osvojio Kup Nejmačke, poslije pobjede nad Štutgartom od 3:2 i to je treći trofej kluba u ovoj sezoni, nakon osvojene Bundeslige i Lige šampiona.

Hajnkes odlazi iz Bajerna, pošto je uprava kluba još u januaru dogovorila dolazak Pepa Gvardiole, koji će početkom jula preuzeti ekipu.

„Odlučio sam da na konferenciji za novinare u utorak saopštim da li ću nastaviti karijeru. Ekipa mi je dala najbolji poklon, tri trofeja u sezoni su nevjerovatan uspjeh. Odlučujući faktor bio je timski duh, igrači su podržavali jedni druge“, rekao je Hajnkes.

Izvršni direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige rekao je da je veoma zadovoljan velikim uspjehom 68-godišnjeg trenera.

„Hajnkes je obavio odličan posao i omogućio nam fantastičnu sezonu. Čak ni onaj veliki tim iz sedamdesetih godina prošlog vijeka nije uspio u jednoj sezoni da osvoji „triplu“ krunu“, rekao je Rumenige.

Mediji spekulišu da će Hajnkes ovog ljeta preuzeti Real Madrid, sa kojim je 1998. godine osvojio Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније