Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ beta ]

24. 10. 2016. 17:01   >>  16:40

"ZLATNI DJEČAK"

Renato Sančes najbolji mladi igrač Evrope

Fudbaler Bajerna iz Minhena i portugalski reprezentativac Renato Sančes osvojio je danas nagradu "Zlatni dječak", koja se dodjeljuje najboljem evropskom fudbaleru uzrasta do 21 godine.

Nagradu dodjeljuje italijanski list Tutosport, a trofej će 19-godišnjem Sančesu biti uručen večeras u Montekarlu.

On je postao prvi Portugalac osvajač nagrade "Zlatni dječak", a prije njega priznanje su, između ostalih, osvojili Vejn Runi, Mario Baloteli i Pol Pogba.

Sančes je ljetos iz Benfike prešao u Bajern za 30 miliona eura, a sa reprezentacijom Portugala osvojio je Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Ova nagrada ima globalni značaj, ali stojim čvrsto na zemlji, imam još mnogo da naučim, najviše od fantastičnih saigrača (Artura) Vidala, Ćabija (Alonsa)... Nagradu "Zlatni dječak" posvećujem svojoj porodici. Liga šampiona? Bajern će je osvojiti, nema priče o tome, imamo najjači tim na planeti", rekao je Sančes za Tutosport.

Drugo mjesto u izboru osvojio je Markus Rašford iz Mančester junajteda, a treći je bio Sančesov saigrač Kingsli Koman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније